Om mig

I 2003 flyttede jeg til Holstebro for at studere ergoterapi. Jeg døjede med en kronisk tennisalbue, efter at have forsøgt mig med uddannelsen som grafiker. Min arm var fuldstændig følelsesløs, og til tider var det så slemt, at jeg hverken kunne sætte hår eller børste tænder. Ingen traditionel behandling havde haft nogen effekt, så jeg kontaktede Anne Marie Vester i Klinik Ny-Energi.

Ud over at hjælpe mig af med mine smerter, gjorde hun mig også opmærksom på, at det var blevet muligt at studere akupunktur i Holstebro. Det blev starten på en fantastisk spændende rejse ind i den alternative verden.

I 2008 uddannede jeg mig til øreakupunktør, og startede en klinik på fritidsbasis. Samtidig uddannede jeg mig til posturolog, da det går hånd i hånd med øreakupunkturen. I 2009 begyndte jeg at studere den traditionelle kinesiske akupunktur – TCM. Jeg er blevet fuldstændig bidt af denne tusinde år gamle behandlingsform, som i den grad udnytter kroppens fantastiske potentiale til at helbrede sig selv.

På denne måde har jeg lært fire effektive behandlingsmetoder. Læs mere om metoderne, under ”Din akupunktur tilbyder” Jeg er selvfølgelig eksamineret i de tilbudte behandlingsformer, og er RAB behandler (Registreret Alternativ behandler) Hvilket betyder jeg er godkendt og forsikret behandler ifølge Dansk lovgivning.

Der forskes hele tiden i brugen af akupunktur, og den udvikling følger jeg. Det er vigtigt at få den videnskabelige tilgang til det, så længe vi husker at se på patienter

nes resultater. Efter min mening er alle mennesker individuelle, og skal behandles og vurderes individuelt!

Tak fordi du besøgte min side.

Sanne Christensen

+KCsWIEjL2ro4aaUHKaM6tGKbUWlG5f8BoQPKpcgyE+QAAAAASUVORK5CYII=