Den Japanske Lifting

Japansk Lifting er en ny og unik metode inden for naturlig ansigtsløftning – uden kirurgi. Teknikken er udviklet i Japan og benytter det nyeste indenfor hud- og vævsopstrammende teknikker i en kombination af dybdegående massage, ansigtszoneterapi, akupressur og lymfedrænage.

Det ydre:

Japansk Lifting løfter, glatter og afspænder ansigtet, så der opnås en større spændstighed og vitalitet i huden. Massagen virker forbyggende og forsinker ansigtets naturlige ældning. Ansigtet drænes for væskeophobninger, og derved udglattes ansigtets små hævelser. De fine linjer reduceres, da spændinger i muskler og væv frigives. Dette reducerer også misfarvninger og hævelser under øjnene.

Det indre: 

Man oplever gennem behandlingen en fantastisk dybdeafstressende tilstand i krop og sind – og dermed en forbedring af dit generelle velbefindende.

Behandlingen:

Huden afrenses først, med en rensecreme indeholdende tonic. Derefter lægges den næringsrige og opstrammende maske. Imens denne trækker ind i huden, gives en let massage af nakke og kraniekant.

Når masken er renset af, påføres en næringsrig og blødgørende hybenrosekerneolie, og stimuleringen/massagen af punkter og zoner påbegyndes. Dette er den største del af behandlingen.

Efter massagen lægges den fugtgivende maske, og mens denne trækker ind i huden, gives en let håndmassage.

Når masken er renset af, køles huden af ved massage med salt-sten, der påfører rensende salte og mineraler til huden.

Herefter lægges øjencremen, og kanten rundt om øjnene stimuleres.

Der påføres til sidst et tyndt lag olie, så du forlader behandlingen med blød, spændstig og glat hud, og en afslappende følelse.

Efter behandlingen, som varer ca. en time, vil du opleve en harmonisk balancegang mellem et smukt ydre og et afstresset indre. Du vil opleve en meget behagelig behandling, hvor din hud bliver grundigt og skånsomt gennemarbejdet af de forskellige massage teknikker der anvendes.

De produkter jeg anvender:

Weleda One-step Cleanser og toner i ét:
Mild rensemælk og skintonic til alle hudtyper. En blød, cremet og mild emulsion, der på en skånsom måde fjerner snavs og makeup, uden at udtørre huden.

Spirulina Mineralmaske:

Spirulina er en blå mikroalge, som er kendt for sit høje indhold af organiske mineraler, såsom Beta Caroten og GLA (essentielle fedtsyrer), som er ansvarlige for genopbygningen af overhuden. Vitamin A stimulerer syntesen af fibroblaster og hudens elastisitet bliver styrker. Den indeholder også vitamin B-12, proteiner og andre næringsstoffer.

Hybenrosekerne Olie:

Effektiv mod hudens ældning. Forskere ved flere undversiteter i Chile har påvist, at ren Hybenroseherne olie har en række vigtige dermatologiske egenskaber. Det skyldes blandt andet Hybenrosehernernes olie, der indeholder Vitamin A Retinol, C-vitamin, Caroten og vigtige umættede fedtsyrer.

Forskerne mener, at olien kan reducere eller helt fjerne ar, brune pletter og overfladerynker i huden. Også akne og solens skader på huden, er i kliniske forsøg blevet reduceret betydeligt eller helt.

Weleda Vildrose intensiv plejemaske, til alle hudtyper:

En maske der giver hjælp til træt hud.
Ingredienser: Abrikoskerne olie, glycerin, mandelolie, alkohol, vildrosekerne olie, lerjord, fedtsyreglycerid, malva, xanthan, ægte æteriske olier.

Weleda vildrose intensiv øjencreme, til alle hudtyper:

Reducerer små rynker og virker lindrende ved overanstrengte øjne

En let creme uden duft eller tilsætning af æteriske olier, og kan derfor godt tolereres af den følsomme hud rundt om øjnene.

Testet af øjenlæger og dermatologer.

Ingredienser: Abrikoskerne olie, mandelolie, jojobaolie, alkohol, bivokshydrolysat, vildrosekerneolie, avocadoolie, fedtsyreglycerid, stenurt, xanthan, bivokssæbe.

 

Det du kan opnå med Japansk lifting:

  • Dybde afstressende for krop og sind.
  • Forebyggelse af sygdomme og stress.
  • Indre glød og klar udstråling.
  • Opstramning af ansigthuden.
  • Mindske de fine linjer og hævelser i ansigtet.
  • Reducere misfarvninger og poser under øjnene. 

Allerede efter den første behandling vil du se en forbedring og mærke en forandring. For det bedste resultatanbefales 3-4 behandlinger med en uges mellemrum, og derefter 3-4 behandlinger med 2-3 ugers mellemrum.

Vær opmærksom på, at det er meget vigtigt at drikke mindst 1½ ltr. Vand, i timerne efterbehandlingen. Der frigives affaldsstoffer, som kroppen skal rense ud.

Det er meget almindeligt at opleve reaktioner efter de første par behandlinger, som:
Tørst, Træthed, Kulderystelser, Søvnforstyrrelse, Følelsesmæssige reaktioner.